Over - Ron Pichel
15256
page-template-default,page,page-id-15256,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” padding_top=”50″ padding_bottom=”50″ css_animation=””][vc_column][vc_single_image image=”16103″ img_size=”500×500″ alignment=”center” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” padding_top=”50″ padding_bottom=”50″ css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Mijn naam is Ron Pichel (Velsen,1954), ik maak al mijn hele werkzame leven als professional foto’s van de meest uiteenlopende onderwerpen, zowel in de regio Velsen, IJmond, Kennemerland en Haarlem als daarbuiten.

Zelfstandig en allround

Op 1 januari 2016 heb ik een nieuwe start gemaakt als zelfstandig allround fotograaf. Met mijn brede interesse, vakmanschap, enthousiasme, jarenlange ervaring en een breed netwerk in de regio, kan ik de meest uiteenlopende foto-opdrachten aan. Ik werk voor het bedrijfsleven, publieke instanties, magazines, kranten, nieuwsbrieven, brochures, websites, omroepen, enzovoorts. Met veel plezier ben ik ook gestart met het geven van de basiscursus fotografie in samenwerking met De Rooij Fotografie in Rotterdam.

Daarnaast ben ik met mijn brede landelijke netwerk van fotografen (opgebouwd bij GPD en ANP) inzetbaar als beeldredacteur. Ook kan ik in samenwerking met diverse partners (zoals vormgevers, tekstschrijvers en videoproducenten) complete mediaproducties voor u verzorgen.

Veertig jaar ervaring

Begonnen in 1976 bij het vermaarde Haarlemse fotopersbureau van Poppe de Boer (later United Photos), heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen tot een allround fotograaf. De opdrachten kwamen van het Haarlems Dagblad, de IJmuider Courant (HDC Media) en veel bedrijven in de regio.

In 1999 stapte ik over naar de fotoredactie van HDC Media. Daar was ik niet alleen fotograaf. Als beeldredacteur hield ik mij ook bezig met de dagelijkse fotokeuze voor de diverse regionale kranten.

Vervolgens ging ik in 2004 naar de beeldredactie van de Gemeenschappelijke Persdienst (GPD) in Den Haag. Zes jaar later ging dit bedrijf een samenwerking aan met het ANP, waardoor ik voor de beide persdiensten op de beeldredactie van het ANP terecht kwam. Nu, veertig jaar na mijn eerste baan bij Poppe de Boer, heb ik een nieuwe start gemaakt als zelfstandig fotograaf.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” padding_top=”50″ padding_bottom=”50″ css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Werkzaam voor o.a. : [/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” up=”5″ down=”5″]

[/vc_column][/vc_row]